Bogudgivelse reception

Udgivelsesreception for bogen KærlighedsKlummer fra et polyamorøst ægteskab

Fredag d. 26. april kl. 16 – 18

Copenhagen Prides sekretariat, H. C. Andersens Boulevard 27, 1553 København V.

I vil opleve og nyde:
– Tale af BT’s debatredaktør Sanne Fahnøe
– Oplæsning & surprice taler
– Udstilling af Birgittes originale malerier
– Kropslig happening, musik & et glas boblende vin

ALLE ER VELKOMNE

”Det er os to, skat, men kan der ikke blive plads til ham den anden også?” Sådan starter bogen ”KærlighedsKlummer fra et polyamorøst ægteskab” af kunstnerinde Birgitte Gyrd. Bogen indeholder 25 kapitler, der i sin oprindelige form er blevet bragt som kontroversielle klummer på bagsiden af dagbladet BT det sidste år. Til hver historie er fra hendes sidste 20 års kunstnerkarriere udvalgt et ekspressivt, sanseligt maleri.

Birgitte Gyrd og hendes mand Hans Erik Rasmussen fejrer sølvbryllup i år, og med til festen kommer bl.a. hver deres kæreste. I 2014 åbnede parret lågen til deres ægteskab og har siden levet i et polyamorøst forhold, hvor de åbent, ærligt og medglædende kan have flere parallelle partnere. De har sammen to voksne børn, hvis reaktioner læseren får indblik i, da de som teenagere oplever at mor får sig en kæreste.

Ægteparret arbejder begge som parterapeuter for både monogame og folk der ønsker at åbne deres forhold op, med praksis i Førslev Gl. Mølle på Midtsjælland. Desuden er de efterspurgte foredragsholdere, hvor de inspirerer til et bæredygtig parforhold med spændende anekdoter og redskaber fra deres 27-årige samliv.

Læs mere om bogen her …

Bogreception afholdes
fredag d. 26. april kl. 16-18
Copenhagen Prides sekretariat (før Danish Design Center)
H. C. Andersens Boulevard 27
1553 København V.