Åbne forhold: Rådgivning, mentoring & parterapi

Åbne forhold
Rådgivning, mentoring & parterapi

Vi har begge siden 2015 arbejdet med par og enkeltpersoner omkring det at åbne sit parforhold eller i at få støtte til at få et velfungerende åbent forhold. Vi lever selv i et velfungerende åbent forhold på 6. år.

Har du eller I overvejet nogle af følgende punkter:

  • Du/I føler der er mere kærlighed at opleve og mærke. I udnytter ikke jeres fulde kærlighedspotentiale.
  • Du/I får ikke udtrykt ærligt overfor hinanden ALLE jeres længsler, lyster og lidenskab indenfor erotik, sex og romantik?
  • Du/I kunne godt tænke jer at træne jeres følelsesmæssige åbenhed og kontakt til dig/jer selv, så du/I får ægte autentisk kontakt med dig/jer selv – og dermed hinanden
  • Du/I vil gerne på en dedikeret udviklingsrejse sammen (og hver for sig), hvor alt gøres i ægte dybt kærlighed til hinanden.
  • Du/I vil gerne have værktøjer til at kunne mestre dybe følelsesmæssige konflikter. – At åbne sit parforhold op er følelsernes ekstremsport
  • at …

Rejsen foretager du/I i et konstruktivt, respektfuldt og åbent samvær med en varm, ærlig, kærlig og autentisk kvinde, mand eller os begge, der har unik erfaring i at guide mænd og kvinder til, at turde åbne sit parforhold. Efter dit/jeres behov kan der forekomme næstekærlig omsorgsfuld kropslig kontakt.

Det seksuelle område kan vi helt frit tale om og udforske verbalt, ingen emner er tabu. Men her er ingen fysisk praksis.

Vi har 100% tavshedspligt i alt hvad vi taler om og gør sammen.