BIRGITTES FEMININE PEP-TALKS

Birgittes feminine peptalks til sig selv – og til dig.

Birgittes feminine inspirations-peptalk nr. 3:
25 år gammel billedhilsen, der berører kvinden og kunstnerinden

For en time siden modtog jeg en hilsen, som sætter mit liv som kvinde og kunstnerinde i perspektiv – 25 år er gået siden et bryllupspar købte et maleri af en ung håbefuld kvinde, der troede hun skulle være lærer resten af sit arbejdsliv …en dyb taknemmelighed vælder frem.

3:45 min

Birgittes feminine inspirations-peptalk nr. 2:
Min perfekte uperfekte rundvisning omkring Sankt Hansine Dag

Pollenposer under øjnene, beskidte negle og ukrudt er en del af min rundvisning…. men det er også smuk aftenlys ind i Samlingssalen på Førslev Gl. Mølle, hvor jeg er ved at gøre klar til 12 forventningsfulde kvinder, der vil deltage i min KærlighedsCIrkel for kvinder på Sankt Hansine Dag.

4:37 min

Birgittes feminine inspirations-peptalk nr. 1:
Fra min selvoptagetheds-morgen til glæde-for-andre-formiddag

Denne morgen var tung og mit hovedet fyltes med: det er synd for mig mig mig, jeg har ikke noget at bidrage med, det er uoverskueligt hvad jeg skal i dag osv. MEN så begyndte jeg blot at bevæge mig …. og så skete der ting … og jeg ender i vores herlige gamle prof trampolin. Her deler jeg, hvad det giver mig og de andre kvinder jeg har fået med herop  at slippe kontrol og overgive sig…

4:54 min