TV

TV

Her finder du en række udsendelser, hvor en af os eller vi begge deltager:

Kanal Roskilde:
Kan man date sig til kærlighed? – samtalesalon

Samtale mellem psykoterapeut Lone Carmel og parterapeut og kærlighedscoach Birgitte Gyrd om udfordringer og glæder, tips og faldgruber i jagten på kærligheden.

Vi vil bl.a. komme ind på online-dating, møder gennem dans og tantra, at leve i et åbent forhold, om fællesskaber, om at elske sig selv før man kan elske andre. Om at der ingen quick-fix er til den dybe holdbare levende kærlighed – det kræver kvinde- og mandsmod, tid og indsats. Men det er muligt også anno 2019.

60 minutter

Video:
Velkommen til Birgittes univers

Om min kærlighedsvej, der måske kan inspirere dig til en genvej

Om præstationsræset, om livskriser, om at leve i et åbent forhold med flere kærlighedspartnere efter 22. års monogami – og utroskab. Og om at finde ud af, at du og jeg er gode nok som vi er i vores perfekte uperfekthed. At jo mere vi elsker og accepterer os selv, jo mere elskelige bliver vi.

Lær af alle mine fejl, så du ikke behøves at gå igennem så megen tvivl, smerte og drama, som jeg har oplevet.

7 minutter

 

Gyrds Gæster:
Kærlighedsmod

I den kommende tid vil Birgitte tage nogle gode snakke med modige mennesker hun kender personligt, der har turde satse og vælge sig selv til på det dybeste plan.Det har kostet karrierejobbet eller ægteskabet, men det de til gengæld har fået er et kærlighedsliv, der sprudler og fungerer.

Her har hun en snak med sin bror Vildmanden Asger Møller, der i 2017 slog sig ned i Mols Bjerge for at leve af og med skoven. Han stoppede hans eget byggefirma, fordi han ikke orkede at kæmpe mere mod tiden, magtkarteller, byen og sit forbrug af kvinder. Nu bor han i ro med sin kæreste gennem seks år Linda Hauge og hendes to alfepiger.

8 minutter