4 gode grunde

Hvorfor vil du have sparring nu?

Fordi du ønsker at leve smukt og autentisk i dit kærlighedsliv. Du ønsker en (ny) mand i dit liv, men hvor møder du ham? Du vil nyde dig selv og manden din i dit parforhold, men det er blevet for meget hverdag. Du har måske overvejet skilsmisse, men er det den rigtige løsning?, Du ved der er en anden måde at være i verden på, som er mere glædesfyldt og harmonisk. Du har besluttet at det er stop med:

at arbejdet fylder for meget og at du tager det med hjem, at please chefen og børnene og glemme dig selv, at du føler dig tung og ufiks og bliver ved med at tage på i vægt, aldrig at have tid til en hyggeaften med tøserne, ikke mere at have den nære, dybe og sjove kontakt med børnene, at vågne energiforladt om morgenen, at ha´ passionsløs sex, at gentage det samme mønster med din nye kæreste …

… og du vil gerne have en feminin, indfølende og blid kærlig hånd med på rejsen.

Hvorfor er det effektivt?

Fordi DU selv vil.

Fordi du ikke har lyst til at være så hård ved dig selv mere – du vil gerne gå blidhedens vej.

Fordi det med et skønt, dybt, meningsfuldt kærlighedforhold – til dig selv og til en mand – har din første prioritet

Fordi at give og modtage kærlighed er så livgivende for dig – det vil du opleve mere af – du vil ikke nøjes mere!

Og hvem kan du dele det med på et fordybet plan, hvor du kan udtrykke alle frustrationer, fejl og følelser, og samtidig nænsomt blive holdt oppe på dine drømme og længsler?

Hvorfor er det let at gå til mig?

Fordi du møder en moden kvinde, ønsker at møde DIG – ja dig smukke kvinde – der går efter at kende sig selv til bunds. Der vil træne blidt og nænsomt i at få kærlighedslivet til at fungere – som ved at elskov kan være en total ekstatisk nydelses, der binder dig og din mand sammen på et dybt plan.

Jeg bruger hele min personlighed, mit hjerte og krop i arbejdet med at DU får det fulde udbytte af dit liv. Jeg har alle de faglige kvalifikationer til at støtte dig optimalt. Men vigtigst er at jeg har gået meget af vejen, oplevet utroskab, været uden lyst til sex i flere år, bedraget min mand, følt håbløshed, været presset økonomisk, MEN har altid vidst at der var en vej videre:

At du ikke kan kontrollere hvad der sker rundt om dig, men at du er frue over hvordan du reagerer på det!

Du kan vælge, at accepterer det, du ikke kan gøre noget ved, handle på det du kan ændre
og få visdom til at se forskellen

Hvorfor tør du tænke tanken nu?

Fordi vi er sammen om at  flyve højt og dykke dybt i alle dine bevidste og ubevidste længsler, lidenskaber og lyster. Det handler om at turde tænke tanken:

Hvad hvis jeg kunne blive en fri dansedronning?

Hvad hvis manden og jeg tager jorden rundt i et halvt år?

Hvad hvis mit drømmejob først dukker op, når jeg har sagt mit nuværende opslidende job op?

Hvad hvis jeg slipper al kontrol, ved at overgive mig i tillid til, at min mand ind i mellem styrer den seksuelle leg 100%??

Hvad hvis egentlig jeg er en fantastisk innovatør og vil stor trives som selvstændig, så jeg fik meget mere ro på hjemmefronten?

Hvad hvis jeg kunne elske mere en een mand på samme tid åbent og ærligt? Og dele min mand med andre kvinder i respekt og medglæde?

Hvad hvis ……..?