KÆRLIGHEDSCIRKEL FOR KVINDER

VIL DU OPLEVE DANMARKS FØRSTE SANK HANSINE EVENT FOR KVINDER?
Søndag d. 23. juni 2019 kl. 11-17.

BONUS:MULIGHED FOR DELTAGELSE I SANKT HANS AFTEN PÅ FØRSLEV GL. MØLLE

EN SANKT HANSINE DAG ER EN KÆRLIGHEDSCIRKEL FOR KVINDER:

Elsk dig selv, så bliver du elskelig. Dine kærlighedsforhold bliver lige præcis, som dit kærlighedsforhold er til dig selv.

Vil du med på en sanselig midsommerrejse med andre skønne nysgerrige kvinder, der også ønsker mere livsglæde, nydelse, kreativitet, sanselighed, balance, leg, krop og fordybelse i sit liv NU?

Længes du efter at dele udfordringer og succeser i nærende kvindesamvær og drømmer du om en dag, hvor vi kvinder løfter hinanden og ser muligheder i stedet for begrænsninger?

Så er dette event for dig.

Jeg guider cirklen trygt, indfølende og fantasifuldt med maskulint drive.

Jeg har gået vejen fra maskulin præstationsræs og krævende kunstnerkarriere, over efterfødselsdepression og offerfølelse, gennem stress, kontrol, leven fra hovedet, manglende sexlyst og utroskab … til at opdage min feminine kerne gennem kropslig forløsning, tilgivelse, kontrolslip, sanselig nydelse, sensualitet, nærvær, accept, omsorg, blidhed, naturhealing, blidhed og feminine fællesskaber.

I dag er jeg dybt taknemmelig for mit liv i balance mellem de feminine og maskuline værdier og kvaliteter. Jeg føler mig elsket og kan elske dybt og mere, fordi jeg nu endelig værdsætter og accepterer mig selv som lige præcis den kvinde og menneske jeg er.

Min store passion er at udvikle kvinders evne til at mærke deres feminine kerne og at i at støtte jer i at turde udtrykke jeres maskuline power. Et sundt kvindeliv er en balance mellem gøren og væren. Det er at leve i sundhed, frihed og livsglæde. Det er at være i nærende relationer med mand, børn, veninder og forældre.

Vil du være sammen med os på denne smukke midsommerdag?

Det er først-til-Førslev Gl. Mølle. Glæder mig rigtig meget til at møde dig. Der er kun 12 pladser . Inklusiv i prisen er ophold i vores udendørs spa 40 grader, en feminin frokost & forfriskning samt mit signereret kunsttryk “Madonna en Blanca” (værdi 300,-). Pris 998,-. Kampagnepris i 7 dage indtil lørdag d. 16. juni kl. 24 : kun 698,-.

Du kan købe din billet her: https://birgitteoghanserik.dk/vare/sank-hansine-event-kaerlighedscirkel-for-kvinder/

Har du spørgsmål kan du sende mig en mail på birgitte@gyrd.com eller ring og få en kort snak på tlf. 40 10 60 94.

OG HUSK: BAGEFTER KAN DU VÆRE SAMMEN MED OS TIL VORES SANKT HANS AFTEN PÅ FØRSLEV GL. MØLLE

Vi laver en rigtig hyggelig aften med fællesspisning, sang, bål, båltale, midsommerritual og gode snakke. Her brænder vi gamle overbevisninger, negative tanker og mindreværdsfølelser af og lader flammerne oplyse vores indre lys, samhørigheden og naturens skaberkraft. Du medbringer lidt mad til det fælles bord samt drikkevarer til eget forbrug.

KÆRLIGHEDSCIRKLEN VENUS.

Til august starter jeg KærlighedsCirklen “Venus” for 12 kvinder.

En cirkel for dig, der vil rykke i dit kærlighedsliv. Dig der vil transformere dit forhold til dig selv og dermed til din partner, dine børn, dine veninder og dine forældre – ja alle du har et tæt forhold til.

Cirklen kickstarter en weekenddag, og indeholder syv hverdagsaftener og slutter en hel weekenddag med aftengallafest. Jeg opretter et on-line fællesskab, hvor vi kan være i kontakt med hinanden mellem cirkelmøderne og hvor jeg kommer med løbende input og inspiration.

Al info bliver givet på Sankt Hansine dagen og de 12 pladser frigivet der. Derefter bliver de resterende pladser udbudt i min webshop fra mandag d. 24. juni.

Send mig en mail på birgitte@gyrd.com allerede nu, hvis du ønsker at forhåndsreservere en plads eller blot få information om cirklen i din indbakke d. 24. juni.

9 cirkelmøder hvor nydelse, næring, og sansning er i fokus: øvelser og kreativ praksis deler vi i et trygt rum af feminin forståelse og løftende energi og arbejder med at gå fra:

Sensualitetfravær til opdagelseseventyr
Kropsnegativitet til stolthed
Kreativitetlængsel til udtryksfuldhed
Nydelsesnøjsomhed til glædesuendelighed
Ensomhedsfølelse til fællesskabsfryd
Sanselighedssavn til sukkendesjov
Energilavvande til overflod.
At se en parforholdskrise som en gave til både dig og din partner.

KærlighedsCirklen er for ALLE kvinder, uanset om du lige er kommet ud af et forhold og trænger til at være alene, er i et parforhold eller længes efter at indgå i et parforhold.

Vi holder cirklen i Samlingssalen i Førslev Gl. Mølle samt benytter faciliteterne omkring bl.a vores udendørs spa samt gudindens nærende natur.

VIGTIGT:
Det er IKKE for dig, der ønsker at alt skal være som det plejer, som hader forandring og udvikling, og som ikke har lyst til at bruge alle dine sanser og din krop og at udtrykke dig. Du skal heller ikke overveje at være med, hvis du helst vil gå alene med din smerte, dine bekymringer og dine udfordringer.

Hvis du simpelthen må vide mere om KærlighedsCirklen Venus, så skriv mig fluks en besked i Messenger.

Kærligste hilsner fra

Birgitte Gyrd
Feminin mentor med power
Parterapeut
Kunstnerinde, der maler som hun lever – og lever som hun maler.