Parterapi En session

Hvordan foregår en session?

Både parterapi og individuel terapi foregår i vores hyggelige praksis på første etage i Førslev Gl. Mølle på Midtsjælland.

Husk, at I kan vælge én af os eller os begge samtidig.

Når I kommer

Gå ind ad døren i underetagen. Her er vores kontor, mødelokale, garderobe og toilet.

Vi kommer ned og byder jer velkommen.

Hvordan foregår en session for par?

I den første session fortæller I om jeres problemer og udfordringer i jeres relation. Her sporer vi os ind på, hvem I er hver især og hvordan jeres indbyrdes relation er. Vi giver lige meget plads til jer hver især, ingen er forkerte, ingen har skyld for jeres udfordringer. Ud fra det som vi høre, fornemmer og mærker under overfladen – spørger vi ind og åbner op for de mønstre, som I måske ikke selv er bevidste om i samspillet mellem jer.

Der er altid to til en tango, hvor I er kommet i utakt gennem misforståelser og uopfyldte behov, som I hver især tror den anden skal løse. Det er muligt at finde til bage i en god velfungerende dans igen. Ved at mærke egne behov og ønsker, udtrykke dem og i samspil med din partner og med støtte fra os, finder vi ud af, hvordan de kan blive opfyldt. Når I hver især fylder jeres eget bæger op, bliver der sand overskud og kærlighed til den anden. Og jeres parforhold vil begynde at blomstre igen.