SANKT HANSINE DAG

En GudindeRetreatAften er din sjoveste, feminine poweroplevelseog sådan transformerer du det til uvurderlig værdi i dit kvindeliv!
(selvom du hverken er til pink eller blomster i håret).

Vil du have fyldt dit hjerte og din krop en hel aften med sanselige inspirerende oplevelser, der booster din livslyst og gir dig oplevelsen af at være kraftfuld sammen med 30 andre kvinder, der vil DIG det bedste?

Vi inspirerer dig med den erfaring og viden som :
Maya Birgitte har fået gennem min 23 årige lange rejse fra maskulin karrierestresset kunstner, kritisk mor med efterfødselsdepression og kontrolkælling af en kone
til en blidere, gladere, sjovere, mere indfølende, nydende, sensuel og kraftfuld partnerinde, veninde og inspirator i dag.
Izabella har fået  gennem tyveårige lange transformationsproces fra  kvinde med modermærkecancerdiagnose, sukkerjunkie, overvægtsbeskyttet kunstnerinde til en viisere, sundere, stærkere, klarere, mere energifyldt, spirituel partnerinde, kollega og rollemodel

Det vil jeg ikke gå glip af – jeg skal da med. Klik her …

Visdom på handleplan
”En virkelig inspirerende øjenåbner for mig – det er visdom på handleplan. Jeg er overvældet over al den sisterhood-støtte, jeg fik i gruppen, da jeg sprang ud i det. Troede slet ikke jeg turde det, men det var bare sjovt, da vi kom i gang”Susanne 56 år
Genial kreativitet
”Wauh, en sanselig frihed, genial kreativitet og feminin sødme, I deler ud af til os. Jeg elsker jeres engagement, der smittede af på os alle. Pludselig havde jeg udtrykt noget, jeg slet ikke vidste fandtes inde i mig. Min sind var fyldt af farver og fornyet livsglæde, da jeg tog hjem – det var et nyt selvbillede, der havde åbnet sig for mig”Mette, 39 år
 • Kom i gang med at leve din egen version af et mere nydelsesfyldt, sprudlende, ekspressivt og sensuelt kvindeliv.
 • Sig hello honey, til sanselige nærende nye vaner, geniale daglige fif, sjove input – alt sammen bløde pragtfulde værktøjer til din livskvalitets værktøjskasse.
 • Sig farvel til et liv i rigid kontrol, knoklen, stress, farveløst uden rigtig kontakt til dig selv – det var jo ikke det liv du drømte om som visionær teenagepige.
Samme skaber vi en vibrerende energi, der er meget mere end summen af os som enkelte kvinder.

1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1= mindst 24 😉

Få din egen første fantastiske feminine vane NU (eller udvid det repertoire du allerede har).
Jeg gør det muligt for alle I kvinder at mærke jeres dybeste længsel efter at blive jeres autentiske jeg, gennem kreative, sansende, effektive øvelser, delinger og samlinger – hvad enten det er den første workshop du er på, eller du er en garvet deltager i en cirkel af kvinder.

Alt er muligt. Som Pippi sir`: ”Det har jeg ikke prøvet før, så det er jeg garanteret god til” Og faktisk er der ikke noget du skal være ”god” til. Du har allerede det hele inde i dig, der skal bare åbnes op til al din power, liv og skabende kraft.

Forvandl dig selv mens du sover
Efter at du har oplevet højvibrerende energi i fem timer på Sankt Hansine dagen, vil jeg sørge for, at du får en feminin visionær peptalk med dig hjem. Den lytter du så til hver aften inden du sover, så nye tankemønstre kan lande i din underbevidsthed, mens du sover. Du vil vågne op med lyst til at agere på små nye nydelsesfyldte måder i løbet af din dag.

Ja det lyder vildt spændende. Jeg er på! Klik her …

Den naturlige kvindekraft
”Det var en skide sjov dag, hvor min krop blev vækket til live på en ny måde. Jeg har aldrig gået op i alt det der feminine. Synes det har været for lyserødt, det jeg kendte til. Men Birgitte præsenterede os for både det blide indfølende og omsorgsfulde (som heller ikke var så tosset endda) og så den naturlige rå kvindekraft i vores indre, som jeg slet ikke kendte til. Jeg har altid troet, at for at kunne gøre mig kraftfuld, skal jeg være maskulin stærk psykisk som fysisk”. Line 43 år
Spot on
”Du ramte mig lige spot on med dine egen livsrejse, så berørende at du “walker the talk”. Det kan jeg meget bedre bruge til noget end alle de der teorier. Jeg har læst mange bøger, men det der rykker at gøre og erfare nyt sammen med andre kvindehjerter. Og når du kan, kan jeg også”! Ingrid, 61 år

Alt dette får du på Sankt Hansine dagen: Det bliver gudindehekseskønt

Sådan får du en kickstart på sommerferien og dit nye feminine nydelsesfyldte liv:

Du vil bl.a. opdage og opleve:
 • At føle dig som en farvestrålende dronning med kontakt igen til din glade, legende og umiddelbare lille pige og din visionære, frie og fandenivoldske unge kvinde.
 • At både dit hjerte og din krop jubler, når alle dine 6 sanser bliver vækket.
 • At du kun har udnyttet en mikro del af hele dit skabende væsen og at du har kreative kræfter du ikke kendte til.
 • At blive løftet fysisk og psykisk af andre kvinder og dermed mærke at du blomstrer i slippet af kontrol.
 • At blive set som den du virkelig er og ikke hende med maskerne.
 • At svøbe din krop i 40 grader varmt vand og naturligt få lyst til at dele fra dit mere sarte og sårbare sted, som vi alle har.
 • At få serveret frokost og forfriskning uden selv at røre en finger.

Plus:
Mulighed for en pragtfuld hyggelig Sankt Hans Aften, hvor du stråler i samvær med os, der bor fast på Førslev Gl. Mølle. Og hvor vi sørger for behørig afbrænding af alle de gamle tanker og overbevisninger, der ikke tjener dig og mig mere. Du kan invitere din mand eller veninde med her!  ( I skal blot have en ret med til fælles buffet og drikkevarer til eget forbrug)

Eller du skal hjem og shine med din nye indre glød sammen med din mand, dine børn, dine søskende, dine veninder, dine naboer, dine forældre dine …

Denne dag i KærlighedsCirklen Sankt Hansine baserer jeg på mine 23 års udforskning af og eventyrrejse ind i det helt unikke ved den feminine kvalitet, det feminine væsen, den feminine sjæl i mange forskellige kulturer.
Et lykkeligt liv er et liv i balance mellem de positive feminine kvaliteter og de positive maskuline kvaliteter. Det er slut med at dyrke de negative feminine sider som offerrollen, passivitet, magtesløshed, martyrrollen og hjælpeløshed. Og slut med at ryge over i de negative maskuline aspekter som overkontrol, rigiditet, hårdhed, masen på, aggression, magt, ufleksibilitet.

Din feminine guide og kærlighedsmentor på din indre og ydre rejse er Birgitte Gyrd

Jeg er passioneret professionel kunstnerinde på 22. år med skabelse af alt fra mikrosmå malerier til kæmpe udsmykningsværker. Kærligheden til kroppen, til sig selv og til hinanden har været det bærende udtryk. FØR levede jeg det berørende, sanselige, sensuelle, farverige, nydende, kærlige, hengivende, blomstrerende, feminine liv MEST gennem mine billeder.

Nu er jeg en kvinde, der maler som jeg lever og lever som jeg maler.

På 27. år lever jeg sammen med min pragtfulde mand, de sidste fem år i et åbent polyamorøst forhold. Vi giver hinanden mulighed for at have andre seksuelle- og kærlighedsmæssige oplevelser, end alle de skønne, vi også har med hinanden. Jeg er forfatter til bogen ”KærlighedsKlummer fra et polyamorøst ægteskab” med 25 sanselige historier og 25 sensuelle malerier. Ih, den vil jeg gerne læse
Både sammen og hver for sig er min mand og jeg parterapeuter, der hver uge hjælper par med at opdage hinanden på ny og genfinde gnisten og samhørigheden. Og vi støtter par til hver for sig at komme godt videre, når de er vokset fra hinanden. Her møder jeg kvinder, der har mistet sig selv i forholdet, kvinder der har mistet lysten til det erotiske liv, og kvinder der er stresset over alt det, som de mener de skal nå.

Derfor, kære kvinde, er min største passion at skabe KærlighedsCirkler for kvinder, til fryd for først og fremmest os kvinder. Det bliver så til fryd for mændene, for børnene, for veninderne, for forældrene, for kollegaerne … ja for alle andre mennesker i dit liv.

Sådan foregår Sankt Hansine dagen:

 • Du ankommer lidt i 11, parkerer i gårdspladsen eller på græsmarken.
 • Får en kop the eller vand og lidt frisk frugt, så du er struttende klar kl. 11.
 • Tag afslappet tøj på, men gerne noget du nyder at se dig selv i, og som du føler dig rigtig godt tilpas i – gerne med et festligt touch.
 • Tag et stykke tøj, nogle sko eller et smykke med, som du aldrig får brugt, men drømmer om at få frem i lyset.
 • Tag håndklæde og badetøj med til spaen.
 • Du behøves ikke at tænke på andet.
 • Blot nyde at deltage i dagens workhop
 • Vi sørger for smukke notesbøger, skriveredskaber, mad og drikkelse.
 • Ceremoniel smuk afslutning kl. 17.
 • For jer der ønsker at blive til Sankt Hans Aften, er der pause til kl. 18 – husk varmt tøj til at kunne være ude i – noget af tiden i hver tilfælde.Og en ret mad/noget mad til den fælles buffet samt egne drikkevarer.
Din investering i at starte en transformerende (egen)kærlighedssommer svarer til en festkjole, du alligevel kun får brugt én gang eller til en middag for to.

Pris: 998 kroner inklusiv workshop, frokost, forfriskning og spa.
Køb den sidste plads nu. Klik her … 

Plus+: Du får også en smuk feminin gave, men den er en overraskelse.

Jeg har brug for den fælles feminine støtte
”Jeg må med i næste KærlighedsCirkel. Jeg har brug for fællesskabet. Jeg ved, jeg så let ryger ned i mine gamle negative tanker om min krop og jeg kører på automatpiloten. Jeg vil så gerne mærke min feminine kerne mere for min egen skyld, fordi jeg tror mit ægteskab – og specielt vores seksualitet – vil blomstre ved det. Det er blevet meget leverpostej her efter 15 år. Jeg elsker ham stadig, det er mig der ikke elsker mig selv”. Tine, 50 år
Sankt Hansine Dagen er en uundgåelig workshop for dig, der vil løfte dit kærlighedsliv til næste niveau.
 • Dig der aldrig har været på en sanselig workshop og er lidt usikker på om du er alene om det.
 • Dig, der har været på mange kvindeworkshops, men har brug for at blive holdt til ilden.
 • Dig, der lige er kommet ud af et parforhold.
 • Dig , der lever i et parforhold, men gerne vil have nyt liv i det.
 • Dig, der har været solo i et stykke tid og gerne vil tiltrække en ny partner med et nyt niveau.

Klar til at booste dit kærlighedsliv nu?

Snup din plads i cirklen her. Klik her …

Har du spørgsmål:

Så send mig en mail på birgitte@gyrd.com eller ring på 40 10 60 94 og hav dine spørgsmål klar, så svarer jeg hurtigt og ærligt.
Her er nogle af de steder, jeg har holdt feminine inspirationskurser:
 • Horsens Sundhedscenter.
 • AOF SydøstSjælland.
 • Kvindelogen City K.
 • Samt diverse private kvindeklubber og grupper rundt i hele landet.
Det var en succes for alle kvinderne
”Jeg er så glad for, at vi var modige og valgte Birgitte som foredragsholder. Det var SÅ inspirerende for alle kvinderne på hver deres måde. De troede kun de skulle lytte, men hun fik os alle til at reflektere og blive inddraget, så vi husker det i vores celler længe og dermed får integreret det i vores dagligdag”. Marlene, 57 år, Kvindelogen City K
Dagen berørte mig dybt
”Det gik bare ind og berørte mig dybt – giver mod til at få ændret ting i min hverdag, jeg længe har drømt om. Og jeg fik en god ny veninde – vi støtter hinanden rigtig meget”. Anita, 47 år
Birgitte: “Hver morgen når jeg kommer til bevidsthed, strækker jeg mig langsomt og bevidst og gennemgår hele min krop, mens jeg lytter til blid musik. Jeg tænker: wauhh endnu en pragtfuld dag i mit kvindeliv, hvor jeg skal bidrage til verdenOG minder mig om, at jeg vil holde masser af nærende pauser for at jeg konstant kan være den bedste udgave af mig selv som feminint væsen.
Og en af dem er at danse med mig selv – DU kan gøre det med høretelefoner på dit firmas toilet allerede i morgen!

Mærk essensen i mit budskab!

Hvorfor er det vigtig? Fordi du så forstår udbyttet af din investering i dag. Din energi vil løfte sig, når du ved, at du inden længe kommer til at mødes med andre kvinder med samme drømme og med en topmotiveret feminin mentor og inspiratøse, der har gået vejen selv .

Få adgang til din plads nu.

Køb den her. Klik her …

Glæder mig til at møde dig, se dig blomstre blandt en gruppe andre skønne kvinder.

Kærligst
Birgitte Gyrd & Izabella Schou

PS.Vi brænder selvfølgelig alle dine og mine gamle negative overbevisninger af på en smuk feminin måde, inden du tager hjem til starten på et endnu mere sanseligt kvindeliv.

 

 

 

.