Spørgsmål

Efter min skilsmisse for 3 år siden, har jeg været on and off aktiv med netdating, men har ikke rigtig mødt manden i mit liv. Jeg er SÅ træt af at skrive og håbe og mødes og så er det en fuser, og så om igen….Det er SÅ svært på forhånd at lure om der er den rigtige energi. På min arbejdsplads møder jeg ikke rigtig nogen nye mænd. Mine veninder prøver at finde emner til mig, men det er altså anstrengende . Jeg er ved at være lidt modløs og så ryger jeg ind i den onde cirkel med ikke at føle mig attraktiv. Jeg er virkelig åben for nyt – har du nogle ideer?       Trine, 54 år

Kære Trine
Jeg forstår så godt, at du har lyst til at der skal ske noget på din kærlighedsfront. Min erfaring siger mig at du vil få stor gavn af at skifte fokus. Du skal øve dig på at gøre noget, der gør dig godt og glad  hver dag FOR DIN EGEN SKYLD. Dit liv er nu og hvis du hele tiden fokuser på fremtiden og den eneste ene, der skal komme og redde dig, kan du komme til at lede i evighed. Du bliver så attraktiv når du gør noget i nuet, der løfter din energi – og vel og mærke et sted hvor der kommer mænd, der kunne være potentiale nye partnere. Nogle har held med netdating, men det lyder som om at du skal gøre noget helt andet.
Jeg har mange ideer til, hvor du kan nyde livet og hvor alderen heller ikke er afgørende. Og det er ikke teori – jeg har både haft skønne her- og nu- møder, mødt gode elskere og kærester i disse foraer.
Og så inden du springer ud i det: nyd mændene, mens du prøver dig frem – drop tanken om at du kun vil være sammen med ham, der skal være din for resten af livet. Det gør dig needy og anspændt og så bliver du ikke den bedste udgave af dig selv, og tiltrækker dermed ikke de skønneste mænd.
1. Kan du li at danse – røre dig til musik? Så er fx. den cubanske salsaverden et skønt sted at hooke op med. Meld dig på et begynderhold og tjek ud at det er et sted, hvor man socialisere bagefter. I løbet af en aften vil du automatisk havde været i favnen på 10-12 mænd. Og det er få steder at du behøves at have en partner med. Der er masser af flirt, sjov og fest. Og så får du motion oveni;-)
2. Vær åben for tantra-light. Jeg kan henvise dig til et par steder rundt i landet, hvor du i en tryg og fin atmosfære, kan være i hjerte og kropskontakt med andre, der ønsker mere kvalitet og nærvær i relationer. Der vil blive arbejdet med polaritet mellem det maskuline og det feminine. Der vil være bevægelse, berøring og øjenkontakt. Du vil blive guidet sikkert og roligt og blive instrueret i at mærke dine grænser og måske også blidt blive puffet til at prøve at udvide dem. Ofte sørger arrangøren for, at der er lige mange kvinder og mænd, og der vil altid være andre der er nye.
Nyd livet og tilmeld dig i dag. Skriv til mig for info. Kærligst Birgitte