Sankt Hansine Dag: KærlighedsCirkel for Kvinder UDSOLGT

DKK998.00

1 kvindeplads
Sank Hansine Dag: KærlighedsCirkel for Kvinder.
D. 23. juni 2019 kl. 11-17.
Inklusiv:
Sanselig workshop
Ophold i udendørs spabad (husk håndklæde og badetøj)
Feminin frokost & forfriskning

Vi ses i:
InspirationsCenter
Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev

Billetten kan ikke refunderes i tilfælde af sygdom, men derimod søsterligt gerne overdrages til anden kvinde.

Varekategori:

Beskrivelse

VIL DU OPLEVE DANMARKS FØRSTE SANKT HANSINE DAG FOR KVINDER?
Søndag d. 23. juni 2019 kl. 11-17.

BONUS:
MULIGHED FOR DELTAGELSE I SANKT HANS AFTEN PÅ FØRSLEV GL. MØLLE

EN SANKT HANSINE DAG ER EN KÆRLIGHEDSCIRKEL FOR KVINDER:
Elsk dig selv, så bliver du elskelig. Dine kærlighedsforhold bliver lige præcis, som dit kærlighedsforhold er til dig selv.

Vil du med på en sanselig midsommerrejse med andre skønne nysgerrige kvinder, der også ønsker mere livsglæde, nydelse, kreativitet, sanselighed, balance, leg, krop og fordybelse i sit liv NU? Længes du efter at dele udfordringer og succeser i nærende kvindesamvær og drømmer du om en dag, hvor vi kvinder løfter hinanden og ser muligheder i stedet for begrænsninger?

Så er dette en dag for dig.

Jeg guider cirklen trygt, indfølende og fantasifuldt med struktur og momentum.

Jeg har gået vejen fra maskulin præstationsræs, hvor jeg ikke rigtig var glad, til et feminin nydelsesfyldt liv med masser af sensualitet, nærvær, balance og (selv)kærlighed.

Min store passion er at udvikle kvinders evne til at mærke deres feminine kerne og at i at støtte jer i at turde udtrykke jeres feminine power. Et sundt kvindeliv er en balance mellem gøren og væren. Det er at leve i sundhed, frihed og livsglæde. Det er at være i nærende relationer med mand, børn, veninder og forældre.

Vil du være sammen med os på denne smukke midsommerdag?

Det er først-til-Førslev Gl. Mølle. Glæder mig rigtig meget til at møde dig. Der er kun 12 pladser. Inklusiv i prisen er ophold i vores udendørs spa 40 grader, en feminin frokost & forfriskning. Pris 998,-.

Kampagnepris i 7 dage indtil lørdag d. 16. juni kl. 24 : kun 698,-. Du kan købe din billet her: https://birgitteoghanserik.dk/…/sank-hansine-event-kaerlig…/

Har du spørgsmål kan du sende mig en mail på birgitte@gyrd.com eller ring og få en kort snak på tlf. 40 10 60 94.

Vil du være en af de første der får invitation til mit næste feminine cirkelevent? Vil du sikker på at modtage mit Kærlighedsbrev, straks det er skrevet fra hjertet? Vil du modtage kapitlet ”I modgang og medgang” fra min nye bog ”KærlighedsKlummer” i din indbakke – så klik her: https://birgitteoghanserik.dk/

OG HUSK: BAGEFTER KAN DU VÆRE SAMMEN MED OS TIL VORES SANKT HANS AFTEN PÅ FØRSLEV GL. MØLLE .
Vi laver en rigtig hyggelig aften med fællesspisning, sang, bål, båltale, midsommerritual og gode snakke. Her brænder vi gamle overbevisninger, negative tanker og mindreværdsfølelser af og lader flammerne oplyse vores indre lys, samhørigheden og naturens skaberkraft. Du medbringer lidt mad til det fælles bord samt drikkevarer til eget forbrug.

KÆRLIGHEDSCIRKLEN VENUS.
Til august starter jeg KærlighedsCirklen “Venus” for 12 kvinder, der vil være med i et intenst kærligt forløb over tre måneder.
En cirkel for dig, der vil rykke i dit kærlighedsliv. Dig der vil transformere dit forhold til dig selv og dermed til din partner, dine børn, dine veninder og dine forældre – ja alle du har et tæt forhold til.

Cirklen kickstarter en weekenddag, og indeholder derefter syv hverdagsaftener og slutter en hel weekenddag med aftengallafest. Jeg opretter et on-line fællesskab, hvor vi kan være i kontakt, løfte og opmuntre hinanden mellem cirkelmøderne og hvor jeg kommer med løbende input og inspiration.

Al info bliver givet på Sankt Hansine dagen og de 12 pladser frigivet der. Derefter bliver de resterende pladser udbudt i min webshop fra mandag d. 24. juni.

Vil du have information om cirklen, som én af de første, i din indbakke d. 24. juni, så klik her. https://birgitteoghanserik.dk/

9 cirkelmøder hvor nydelse, næring, og sansning er i fokus: øvelser og kreativ praksis deler vi i et trygt rum af feminin forståelse og løftende energi og arbejder med at gå fra:

Sensualitetfravær til opdagelseseventyr
Kropsnegativitet til stolthed
Kreativitetlængsel til udtryksfuldhed
Nydelsesnøjsomhed til glædesuendelighed
Ensomhedsfølelse til fællesskabsfryd
Sanselighedssavn til sukkendesjov
Energilavvande til overflod

… og at se en parforholdskrise som en gave til både dig og din partner.

Jeg har gået vejen fra maskulin præstationsræs og krævende kunstnerkarriere, over efterfødselsdepression og offerfølelse, gennem stress, kontrol, leven fra hovedet, manglende sexlyst og utroskab … til at opdage min feminine kerne gennem kropslig forløsning, tilgivelse, kontrolslip, sanselig nydelse, sensualitet, nærvær, accept, omsorg, blidhed, naturhealing, blidhed og feminine fællesskaber.

I dag er jeg dybt taknemmelig for mit liv i balance mellem de feminine og maskuline værdier og kvaliteter. Jeg føler mig elsket og kan elske dybt og mere, fordi jeg nu endelig værdsætter og accepterer mig selv som lige præcis den kvinde og menneske jeg er.

KærlighedsCirklen er for ALLE kvinder, uanset om du lige er kommet ud af et forhold og trænger til at være alene, er i et parforhold eller længes efter at indgå i et parforhold.

Vi holder cirklen i Samlingssalen i Førslev Gl. Mølle samt benytter faciliteterne omkring bl.a vores udendørs spa samt gudindens nærende natur.

VIGTIGT:
Det er ikke for dig, der ønsker at alt skal være som det plejer, som dybest set ikke har lyst til forandring og udvikling, og som ikke tænder på at bruge alle dine sanser, hele din krop og at udtrykke dig. Du skal heller ikke overveje at være med, hvis du helst vil gå alene med din smerte, dine bekymringer og dine udfordringer.

Hvis du simpelthen må vide mere om KærlighedsCirklen Venus, vil forhåndsreservere en plads og ikke kan vente til d. 24. juni, så skriv mig fluks en besked i Messenger.

MEN LIGE NU HAR DU ALLEREDE MULIGHED FOR AT OPLEVE EN KÆRLIGHEDSCIRKEL PÅ ÅRETS LÆNGSTE OG SMUKKESTE DAG

JA TAK, JEG VIL IKKE GÅ GLIP AF DEN MULIGHED FOR AT BLIVE FYLDT MED (EGEN)KÆRLIGHED, NYDELSE OG LIVSGLÆDE INDEN FERIEN SAMMEN MED EN FLOK SKØNNE NYSGERRIGE KVINDER. Tryk herhttps://birgitteoghanserik.dk/vare/sank-hansine-event-kaerlighedscirkel-for-kvinder/

Kærligste hilsner fra
Birgitte Gyrd
Feminin mentor
Parterapeut
Kunstnerinde, der maler som hun lever – og lever som hun maler.