Vandreture i Peru

Tilbud

DKK199.00 DKK100.00

  • forsendelse 49 kr.

Bogen beskriver udførligt de vigtigste vandreruter omkring Machu Picchu i Peru; Inkastien, Salcantay, Choquequirao – Machu Picchu, Lares og Regnbuebjerget. Ved hver rute er et detaljeret kort med højdeangivelser. Bogen indeholder også en meget udførlig guide til Machu Picchu, og der er beskrivelser af alle de vigtige inkabyer og ruiner ved vandreruterne. Desuden er der en række temaer om historiske emner, højdetilvænning og udstyr.

Bogen henvender sig både til dem, som første gang skal til Peru og til mere erfarne rejsende, da der er flere beskrivelser af mere ukendte vandreruter.

Hans Erik Rasmussen (f. 1963) kom første gang til Peru som rygsækrejsende i 1983, hvor han vandrede Inkastien til Machu Picchu. Han har gennemført langeekspeditioner til fods, til hest og med lama gennem Andesbjergene og Amazonas og er medlem af Eventyrernes Klub.

Han har skrevet en lang række guidebøger og bøger om sine egne eventyr i Sydamerika. Hans Erik har vandret alle ruter i denne bog og leder rejser i Peru, hvor vandreture indgår som et bærende element.

100 sider
Hæftet
Guidebog
Af Hans Erik Rasmussen
Forlaget Møllen

Levering 2-4 hverdage

Varekategori: