Kærlighedscirklen Venus

I KærlighedsCirklen Venus opdager du din feminine power – og sådan transformerer du det til uvurderlig værdi i dit kærlighedsliv! (selvom du hverken er dronning eller diva …)

Vil du have fyldt dit hjerte, din sjæl og din krop i tre måneder med egenkærlige erfaringer, der gør dig uimodståelig elskelig for din mand – en mand – dine børn, dine veninder, dine….?

Jeg inspirerer dig med den erfaring og viden, jeg har fået gennem min 23 årige lange rejse fra maskulin karrierestresset kunstner, kritisk mor med efterfødselsdepression og kontrolkælling af en kone, med en mand der selvfølgelig var utro, til en blidere, gladere, sjovere, mere indfølende, nydende, nærværende, sensuel og kraftfuld partnerinde, veninde og kvinde i dag.

Du vil få sjælesøstre og veninder for livet

 Jeg er blevet en sensuel kvinde
”Pludselig at have så megen nydelsesfuld opmærksomhed på mine egne behov, er helt nyt for mig. Venuscirklen er et åndehul fra min hektiske hverdag med karriere og børn. Al den kontakt til min kvindelighed, gør at jeg føler mig mere levende og sensuel, både i mig selv og rigtig meget mere med min mand”. Hanna, 47 år
Visdom på handleplan
”En virkelig inspirerende øjenåbner for mig – det er visdom på handleplan. Jeg er overvældet over al den opbakning, jeg får fra gruppen, ved at springe ud i noget nyt. Troede slet ikke jeg turde det, men det er jo skønt at opleve alt det, jeg faktisk tør og kan, når det sker i et trygt fællesskab”. Susanne 56 år
Genial kreativitet
”Wauh, en kropslig frihed, genial kreativitet og feminin sødme, du deler ud af til os. Jeg elsker dit engagement, der smittede af på os alle. Pludselig havde jeg udtrykt noget, jeg slet ikke vidste fandtes inde i mig. Mit sind og hjerte bliver fyldt af farver og fornyet livsglæde, mellem mødegangene- det er et nyt selvbillede, der har åbnet sig for mig”. Mette, 39 år

Det vil jeg ikke gå glip af – jeg skal da med…

 • Kom i gang med at leve din egen version af et mere nydelsesfyldt, sprudlende, ekspressivt og sensuelt kvindeliv.

 • Sig hello honey, til sanselige nærende nye vaner, geniale daglige fif, sjove input – alt sammen bløde pragtfulde værktøjer til din livskvalitets værktøjskasse, som er guld værd som kvinde og som menneske.

 • Sig farvel til et liv i rigid kontrol, knoklen, stress, farveløst uden rigtig kontakt til dig selv – det var jo ikke det liv, du drømte om som visionær teenagepige.

Sammen i et cirkelfællesskab kan vi MEGET mere, end vi hver især tror!

Få din faste nye fantastiske feminine vane nu  (eller udvid det repertoire du allerede har):
Dans frit 15 minutter med dig selv i løbet af din arbejdsdag– DU kan gøre det med høretelefoner på dit firmas toilet allerede i morgen! (og JA, jeg gør det HVER dag!) Brug energifyldt musik, når du skal kvikkes op og brug rolig musik, når du skal stresse ned.
Jeg gør det muligt for alle I kvinder at mærke jeres dybeste længsel efter at blive jeres autentiske jeg, gennem kreative, sansende, effektive øvelser, delinger og samlinger – hvad enten det er det første cirkelforløb du er på, eller du er en garvet deltager i en cirkel af kvinder.

Alt er muligt. Som Pippi sir`: ”Det har jeg ikke prøvet før, så det er jeg garanteret god til” Og faktisk er der ikke noget du skal være ”god” til. Du har allerede det hele inde i dig, der skal bare åbnes op til al din power, liv og skabende kraft.

Forvandl dig selv mens du sover
Efter hver cirkelmøde vil du opleve høj vibrerende energi. Jeg vil sørge for, at du får en feminin visionær peptalk med dig hjem hver gang. Den lytter du så til hver aften, lige når du er gået i seng, så nye tankemønstre kan lande i din underbevidsthed, mens du sover. Du vil vågne op med lyst til at agere på små nye nydelsesfyldte måder i løbet af din dag.

Det lyder vildt spændende. Jeg er på!

Den naturlige kvindekraft
”Det er en vild anderledes givende måde at være sammen på som kvinder. Min krop blev vækket til live på en ny måde. Jeg har aldrig gået op i alt det der feminine. Synes det har været for lyserødt, det jeg kendte til. Men Birgitte præsenterede os for både det blide indfølende og omsorgsfulde (som heller ikke var så tosset endda) og så den naturlige rå kvindekraft i vores indre, som jeg slet ikke kendte til. Jeg har altid troet, at for at kunne gøre mig kraftfuld, skal jeg være stærk på mandemåden psykisk som fysisk”. Line 43 år
Spot on
”Du ramte mig lige spot on med dine egen livsrejse, så berørende at du “walker the talk”. Det kan jeg meget bedre bruge til noget end alle de der teorier. Jeg har læst mange bøger, men det der rykker at gøre og erfare nyt sammen med andre kvindehjerter. Og når du kan, kan jeg også”! Ingrid, 61 år

Alt dette får du i KærlighedsCirklen Venus:
Det bliver gudindeskønt

Sådan bringer du energi, livsglæde og mere kærlighed ind i dit nye feminine nydelsesfulde liv:

Du vil bl.a. opdage og opleve:
 • At føle dig som en farvestrålende dronning med kontakt igen til din glade, legende og umiddelbare lille pige og din visionære, frie og fandenivoldske unge kvinde.
 • At både dit hjerte, din sjæl og din krop jubler, når alle dine 6 sanser bliver vækket.
 • At du kun har udnyttet en mikro del af hele dit skabende væsen og at du har kreative kræfter du ikke kendte til.
 • At blive løftet fysisk og psykisk af andre kvinder og dermed mærke at du blomstrer i slippet af kontrol.
 • At blive set som den du virkelig er og ikke hende med maskerne.
 • At svøbe din krop i 40 grader varmt vand og naturligt få lyst til at dele fra dit mere sarte og sårbare sted, som vi alle har.
 • At få serveret frokost og forfriskning uden selv at røre en finger.

Efter hvert Cirkelmøde kommer du hjem og shiner med din nye indre glød til glæde for din mand, din elsker, dine børn, dine søskende, dine veninder, dine naboer, dine forældre, dine …

Og hvis du drømmer om, at tiltrække en ny mand , vil du opleve at du begynder at  vække mere opmærksomhed hos det maskuline køn, fordi du nu stråler mere i dit autentiske selv.

I løbet af de 9 cirkelmøder, vil vi i løftende energi gå fra:
Sensualitetfravær til opdagelseseventyr
Kropsnegativitet til stolthed
Kreativitetlængsel til udtryksfuldhed
Nydelsesnøjsomhed til glædesuendelighed
Ensomhedsfølelse til fællesskabsfryd
Sanselighedssavn til sukkendesjov
Energilavvande til overflod
… og at se en parforholdskrise som en gave til både dig og din partner.

Jamen, Birgitte, hvornår?

 • Vi starter med en hel magisk søndag i 8 timer, så forløbet er skudt for vildt i gang.

 • Vi mødes herefter 7 torsdage aftener i 4 timer

 • Vi slutter med en festlørdag af rang på 10 timer

 • Plus+:
  Et unikt lukket fortroligt on-line forum, hvor du kan dele og blive inspireret med de andre kvinder, lige når det passer dig. Jeg kommer også med kærlige indspark løbende mellem mødegangene, så du bliver holdt til ilden. Og jeg holder den åbent, så I kan forsætte med at løfte hinanden efter de tre måneder!
   

Dette forløb baserer og bygger jeg på mine 23 års udforskning af og eventyrrejse ind i det helt unikke ved den feminine kvalitet, det feminine væsen, den feminine sjæl i mange forskellige kulturer. Bl.a ved studieophold i Argentina, Spanien og på Cuba. Latinaerne er fænomenale til at være i nuet og i deres krop – det kan vi inspireres BIG TIME af. Vi, vestlige kvinder, lever ufattelig meget i vores hoveder, da det er det vi bliver opdraget til og det som samfundet værdisætter højest.
Et lykkeligt liv er et liv i balance mellem de positive feminine kvaliteter og de positive maskuline kvaliteter. Det er slut med at dyrke de negative feminine sider som offerrollen, passivitet, magtesløshed, martyrrollen og hjælpeløshed. Og slut med at ryge over i de negative maskuline aspekter som overkontrol, rigiditet, hårdhed, masen på, aggression, magt, ufleksibilitet.

Din feminine guide og kærlighedsmentor på din indre og ydre rejse er Birgitte Gyrd

Jeg er passioneret professionel kunstnerinde på 22. år med skabelse af alt fra mikrosmå malerier til kæmpe udsmykningsværker. Kærligheden til kroppen, til sig selv og til hinanden har været det bærende udtryk. FØR levede jeg det berørende, sanselige, sensuelle, farverige, nydende, kærlige, hengivende, blomstrerende, feminine liv MEST gennem mine billeder.

Nu er jeg en kvinde, der maler som jeg lever og lever som jeg maler.

På 27. år lever jeg sammen med min pragtfulde mand, de sidste fem år i et åbent polyamorøst forhold. Vi giver hinanden mulighed for at have andre seksuelle- og kærlighedsmæssige oplevelser, end alle de skønne, vi også har med hinanden. Jeg er forfatter til bogen ”KærlighedsKlummer fra et polyamorøst ægteskab” med 25 sanselige historier og 25 sensuelle malerier. Ih, den vil jeg gerne læse
Både sammen og hver for sig er min mand og jeg parterapeuter, der hver uge hjælper par med at opdage hinanden på ny og genfinde gnisten og samhørigheden. Og vi støtter par til hver for sig at komme godt videre, når de er vokset fra hinanden. Her møder jeg kvinder, der har mistet sig selv i forholdet, kvinder der har mistet lysten til det erotiske liv, og kvinder der er stresset over alt det, som de mener de skal nå i det perfekte liv. Men du skal vide: du er perfekt i din uperfekthed!

Derfor, kære kvinde, er min største passion at skabe KærlighedsCirkler for kvinder, til fryd for først og fremmest DIG. Der bliver til fryd for din mand, dine børn, dine veninder, dine forældre, dine kollegaer … ja for alle andre mennesker i dit liv.

Sådan foregår Venus-forløbet:

 • Du ankommer til hvert møde i god tid, parkerer i gårdspladsen eller på græsmarken.
 • Får en kop the eller vand og lidt frisk frugt, så du er struttende klar til Cirkelåbning
 • Tag afslappet tøj på, men gerne noget du nyder at se dig selv i, og som du føler dig rigtig godt tilpas i – gerne med et festligt touch.
 • Tag hver gang håndklæde og badetøj med til spaen.
 • Du behøves ikke at tænke på andet.
 • Blot nyde at deltage i dagens/aftenens workshop.
 • Samlinger, delinger og øvelser, alene, 2 & 2, 3 & 3, 4 & 4 eller hele cirklen sammen.
 • Vi sørger for smukke notesbøger, skriveredskaber, materialer, mad og drikkelse.
 • Ceremoniel smuk afslutning hver gang inden vi skilles. Et Venussmykke med nye perler hver gang, binder cikrlen symbolks sammen fra gang til gang.
 • Ekstra: Hver gang får du tildelt en ny cirkelsøster, som du deler dine nye drømme og successer – og udfordringer med, kort og effektivt indtil næste møde via sms, messenger eller telefon.
Din investering i at få et nyt kærlighedsliv til dig selv og til din partner i et  transformerende efterår – svarer til en charterferie for én i en uge.

Pris: 4.400 kroner inklusiv 9 intense workshops, frokost, forfriskninger og spa.
Kampagnepris: kun 3.600 kroner indtil 18. august 2019 kl. 24
Se datoerne her og få din plads i cirklen nu …
Plus+: Du får også to smukke feminin personlige gaver – en til start og én til slut, men de er en overraskelse.

Jeg har brug for den fælles feminine støtte
”Jeg må med i et helt KærlighedsCirkelforløb. Jeg har brug for fællesskabet. Én dag er ikke nok. Jeg ved, jeg så let ryger ned i mine gamle negative tanker om min krop og jeg kører på automatpiloten eg vil så gerne mærke min feminine kerne mere for min egen skyld, fordi jeg tror mit ægteskab – og specielt vores seksualitet – vil blomstre ved det. Det er blevet meget leverpostej her efter 15 år. Jeg elsker ham stadig, det er mig der ikke elsker mig selv”. Tine, 50 år

KærlighedsCirklen Venus er en uundgåelig forløb for dig, der vil løfte dit kærlighedsliv til næste niveau.

 • Dig der aldrig har været med i en kvindecirkel før og er lidt usikker på om du er alene om det.
 • Dig, der har været på mange kvindeworkshops, men aldrig i et forløb – nu har du brug for at blive holdt til ilden.
 • Dig der har været i en kvindecirkel før, men slet ikke på denne kreative og topsanselige måde før.
 • Dig, der lige er kommet ud af et parforhold.
 • Dig, der lever i et parforhold, men gerne vil have boostet nyt liv i det.
 • Dig, der har været solo i et stykke tid og gerne vil tiltrække en ny partner med et nyt niveau.

Klar til at booste dit kærlighedsliv nu?

Snup din plads i cirklen her …

Har du spørgsmål:

Så send mig en mail på birgitte@gyrd.com eller ring på 40 10 60 94 , så får svar på alle dine spørgsmål og sammen finder vi ud af om denne cirkel er noget for dig.

Her er nogle af de steder, jeg har holdt feminine inspirationskurser:
 • Horsens Sundhedscenter.
 • AOF SydøstSjælland.
 • Kvindelogen City K.
 • Samt diverse private kvindeklubber og grupper rundt i hele landet.
Det var en succes for alle kvinderne
”Jeg er så glad for, at vi var modige og valgte Birgitte som workshop- og foredragsholder. Det var SÅ inspirerende for alle kvinderne på hver deres måde. De troede kun de skulle lytte, men hun fik os alle til at reflektere og blive inddraget, så vi husker det i vores celler længe og dermed får integreret det i vores dagligdag”. Marlene, 57 år, Kvindelogen City K
Dagen berørte mig dybt
”Det gik bare ind og berørte mig dybt – giver mod til at få ændret ting i min hverdag, jeg længe har drømt om. Og jeg fik to gode nye veninder – vi støtter hinanden rigtig mege fortsatt”. Anita, 48 år
Birgitte: “Hver morgen når jeg kommer til bevidsthed, strækker jeg mig langsomt og bevidst og gennemgår hele min krop, mens jeg lytter til blid musik. Jeg tænker: wauhh endnu en pragtfuld dag i mit kvindeliv, hvor jeg skal bidrage til verden, OG minder mig om, at jeg vil holde masser af nærende pauser for at jeg konstant kan være den bedste udgave af mig selv som feminint væsen.

Mærk essensen i mit budskab!

Hvorfor er det vigtig? Fordi du så forstår udbyttet af din investering i dag. Din energi vil løfte sig, når du ved, at du 8. september skal mødes med andre nysgerrige fantastiske kvinder med samme drømme – og med en topmotiveret feminin mentor og inspiratøse, der har gået vejen selv .

Se datoerne her og få adgang til din plads NU  her …

Glæder mig til at møde dig og se dig blomstre i fuld flor!

Kærligst
Birgitte

PS:
Det er ikke for dig, der ønsker at alt skal være som det plejer, som dybest set ikke har lyst til forandring og udvikling, og som ikke tænder på at bruge alle dine sanser, hele din krop og at udtrykke dig.
PPS:
Hvis det føles for overvældende for dig at være og dele i en stor gruppe, kan jeg være din trygge personlige mentor. Sammen kan vi finde ud af hvad der løfter og hjælper dig i et individuelt forløb hos mig. Bare 3 gange kan gøre en kæmpe forskel, når vi arbejder 1:1. Skriv til mig på birgitte@gyrd.com eller ring på 40 10 60 94 helt uforpligtende. Du kan også supplere cirkelforløbet med individuelle sessioner hos mig.